top of page
barbour fragrance foto.png

Hey!

Welkom bij Doubletriggs – waar passie en innovatie in de schoonheidsindustrie samenkomen. Sinds 2007 zijn we toegewijd aan het herdefiniëren van normen en het inspireren van schoonheid over grenzen heen.

 

Ons team van creatieve geesten streeft naar uitmuntendheid in elk project, waarbij kunstenaarschap en expertise worden ingebracht. Ga met ons mee op deze reis vol innovatie, toewijding en het nastreven van schoonheid.

Over ons

Waar Wij Voor Staan

Passie, nieuwsgierigheid, toewijding en creativiteit vormen de kern van onze filosofie bij Doubletriggs.

Elk fijn detail is belangrijk voor ons terwijl we op maat gemaakte ervaringen creëren voor onze partners. Onze aanpak zorgt ervoor dat onze bedachte visies naadloos tot uiting komen. Wanneer we worden geconfronteerd met uitdagingen, omarmen we dynamiek en flexibiliteit, waarbij we onszelf opnieuw uitvinden en buiten conventies denken om de nieuwste ontwikkelingen integraal deel te maken van onze identiteit en producten.

Als een particuliere beauty-groep streven we ernaar wereldwijd samen te werken met merken en talenten door middel van partnerschappen, licenties en distributieovereenkomsten, om hun beauty-producten naar consumenten over de hele wereld te brengen. We staan voor de kracht van individuen en vieren uniciteit en diversiteit als inherent aan onze waarden. Ons geloof in de kracht van teamwork is onwankelbaar, en we beschouwen het als een essentieel instrument om onze innovatieve ideeën tot leven te brengen.

Respect, transparantie en innovatie definiëren onze interacties. We verheugen ons in het koesteren van merken, klanten en partners, en het bevorderen van duurzame relaties gebouwd op wederzijds vertrouwen.

Wat ons verenigt, is een gedeelde passie voor schoonheid. Puttend uit onze collectieve ervaring zijn we toegewijd aan het verheffen en zorgen voor elk facet ervan.

Onze Aanpak

Onze Missie
We streven ernaar de beste wereldwijde beautypartner voor merken te zijn. Dit wordt bereikt door baanbrekende product- en businessmodelinnovatie, flexibiliteit, focus en de ondernemende mentaliteit op lange termijn te combineren met de management best practices van grote groepen.

Onze Ambitie
Onze ambitie is merken op te bouwen voor de lange termijn en tegelijkertijd iets terug te geven aan mensen en aan de planeet.

Ons Motto
Groot genoeg om van belang te zijn, klein genoeg om erom te geven.

Onze Unieke Waardepropositie

  • Multi-Productaanbod: Geuren, make-up, huidverzorging, haarverzorging en verzorging, gebruikmakend van interne teams en strategische partners, waaronder 's werelds toonaangevende R&D- en productiebedrijven.

  • Product- en Marketinginnovatie: Innovatieve concepten die aansluiten bij het DNA van elk merk, meeslepende verhalen die emoties oproepen, met veel aandacht voor detail en kwaliteit.

  • Omnichannel- en Digitale Expertise: Controle over fysieke distributie in 4000 schoonheidswinkels wereldwijd. E-commerce, sterke relaties met de beste prestige e-tailers en marktplaatsen wereldwijd, digitale tools om producten te promoten en distributie te controleren.

  • Multi-Business Model: Distributie, licenties, joint ventures en andere hybride modellen, waardoor het merk sterke controle heeft over de activiteiten en de aandeelhouderswaarde kan maximaliseren. Businessmodellen worden op maat gemaakt, gebaseerd op de behoeften van elk partnermerk en kunnen in de loop van de tijd evolueren.

Onze Waarden

Aan de kern van wat we doen, ligt de overtuiging dat:

  • De regels overtreden moeilijker is, maar hogere beloningen oplevert.

  • Duurzaamheid en iets teruggeven aan de maatschappij integrale onderdelen zijn van het opbouwen van een bedrijf.

  • Sterke ethische principes essentieel zijn voor langetermijnsucces.

We belichamen onze waarden elke dag in de manier waarop we samenwerken met onze partners, klanten en medewerkers. Onze expertise in beauty strekt zich uit van productcreatie tot ontwikkeling, productie en distributie, waarbij we het langetermijnmerkopbouwproces ondersteunen met het grootst mogelijke respect voor het DNA van het merk, de hoogste kwaliteitsnormen, de nieuwste trends en innovaties, en de meest verantwoordelijke aanpak gedurende de gehele levenscyclus van het product.

Glitterende make-up

Bellen

+31 2 52 76 40 10

Volgen

  • LinkedIn

E-mail

bottom of page