top of page

Onze eerdere distributiemerken

Ga op een visuele reis door het vroegere en huidige werk van Doubletriggs: een mix van creativiteit, expertise en een streven naar uitmuntendheid. Van tijdloze klassiekers tot baanbrekende merken, ons portfolio weerspiegelt het kunstenaarschap dat ons definieert.

A - Z

CR/Ronaldo

In 2021 hebben wij dit merk opgepakt voor de Benelux. Het werd zeer succesvol gepositioneerd bij verschillende drogisterijen. Tijdens het EK voetbal hebben we aantrekkelijke Gift With Purchase (GWP)- en marketingactiviteiten geïmplementeerd, resulterend in sterke merkprestaties.

Schermafbeelding 2021-01-27 om 16.55.57.png
Key Visual Esprit.png

Esprit

Gestart in de Benelux in 2017 nadat het door Coty in licentie was gegeven. Het werd een zeer succesvol en toonaangevend merk in de Benelux. Door de juiste afstemming van marketingactiviteiten en media en samenwerkingen met diverse grote retailpartners hebben we dit succes enkele jaren weten vast te houden.

One Direction

Dit vond plaats in 2013 en was een enorme lancering met fantastische verkopen bij alle grote retailpartners. Onze marketinginspanningen waren omvangrijk, hoewel dit nauwelijks nodig was. Het merk ging op eigen kracht van start, wat een opmerkelijke ervaring opleverde.

Onbekend.jpeg
politie parfum_2_edited.jpg

Police

Wij zijn hiermee in 2011 begonnen en exclusief bij Douglas ondergebracht. Het werd twee jaar op rij hun best verkochte exclusieve merk. Dit succes werd bereikt in combinatie met een robuuste marketingstrategie.

Porsche

In 2020 waren wij betrokken en hadden het voor de Benelux. Hier hebben we een sterke distributie met hoogwaardige retailpartners opgezet, samen met een passend marketingplan op maat van het merk. Dankzij de samenwerking met Porsche-centra konden we succesvolle activiteiten plannen.

475x400px Zoek visueel LABEAU.jpeg
parfum rihanna.jpg

Rihanna

Vond plaats in 2012 en het was een enorme lancering met fantastische verkopen via onze exclusieve partner Douglas. Marketingcampagnes waarin het merk centraal stond, werden goed ontvangen en we zijn actief in de markt betrokken om de omzet te vergroten.

bottom of page