top of page

Onze eerdere licentiemerken

Ga op een visuele reis door het vroegere en huidige werk van Doubletriggs: een mix van creativiteit, expertise en een streven naar uitmuntendheid. Van tijdloze klassiekers tot baanbrekende merken, ons portfolio weerspiegelt het kunstenaarschap dat ons definieert.

A - Z
Hardwell_Eclipse_Visual_230x297mm_Ansicht.jpg

DJ Hardwell

Wij geloofden in een DJ-parfum, en Hardwell was destijds de grootste in zijn genre. In 2016 namen wij contact op met zijn management en zij stonden open voor het idee. We begeleidde hen in deze onderneming, waarbij we al het ontwerpwerk en de conceptontwikkeling zelf verzorgden. Met hun goedkeuring zijn we begonnen met de productie. Gelanceerd in 2017 bij Douglas, tijdens ADE (Amsterdam Dance Event), als exclusief merk.

Dunlop

In 2014 contact opgenomen met de eigenaren van het merk. Vervolgens in overleg met hen een parfumconcept ontwikkeld en internationaal gepositioneerd bij grote beautywinkelketens.

dunlop parfum.jpg
Schermafbeelding 2023-12-28 om 09.17.22.png

Scotch & Soda

Via ons netwerk hebben wij in 2019 kennis gemaakt met de CEO. Na uitgebreide gesprekken met hun designteam en CEO is er een concept ontwikkeld. Dit werd aangevuld met een uitgebreide verkoopplanstrategie. Vervolgens werd het hele concept op de markt geïntroduceerd.

bottom of page